Дослідження моделей та методів аналізу привабливості ІТ-проектів для державних закладів вищої освіти України - Короплясова, А. А. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є ІТ-проект, що оцінюється за певними критеріями. ІТ-проект повинен бути таким, що можливо й доцільно впроваджувати до вищого навчального закладу. Предметом дослідження є моделі, методи, що дозволяють підтвердити або спростувати гіпотезу про доцільність впровадження ІТ-проекту до вищого навчального закладу.
Keywords: апробація; вибір IT проекту; заклад вищої освіти; IT проект; критерій моделі; побудова моделі; привабливість ІТ-проектів