Дослідження метрологічної моделі оптико-теплового методу вимірювання витрати природного газу - Мощенко, І. О.; Сергієнко, М. П.; Єгоров, А. Б. (ХНУРЕ, 2020)
Забезпечення високоточного обліку й ощадливого використання природного газу є сьогодні найважливішим науковим і практичним завданням науки і техніки України. На базі розробленої математичної моделі оптико-теплового методу вимірювання витрати газу проаналізовано метрологічну модель цього методу.
Keywords: метрологічна модель; оптико-тепловий метод