Інформаційне забезпечення користувачів на базі міжбібліотечної взаємодії (досвід роботи НБ ХНУРЕ у корпоративних проектах) - Етенко, Н. Ю.; Аврамова, І. П.; Рахніна, Т. М.; Кусмарова, О. О. (Луганськ : Вид-во ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка”, 2013)
На сучасному етапі розвитку інформаційних ресурсів та послуг для забезпечення більшості запитів користувачів бібліотекам необхідно взаємодіяти на різних міжбібліотечних рівнях із застосуванням нових інформаційних технологій. Корпоративні об’єднання бібліотек виступають як засіб адаптації до сучасних умов та вимог обслуговування віддалених користувачів: організація віртуальних довідкових служб, створення зведених довідково-пошукових систем, участь у формуванні та використанні БД тощо.
Keywords: інформаційне забезпечення користувачів; міжбібліотечна взаємодія