Порівняння програмного забезпечення для створення дизайну інтерфейсу - Узлова, А. Д.; Чеботарьова, І. Б. (ХНУРЕ, 2022)
Хороший додаток UI/UX заощадить багато часу та полегшить процес проектування. Незалежно від складності завдання, потрібно створити простий макет або повністю робочий прототип – ці програми допоможуть створити його швидше та ефективніше, не виконуючи одноманітних рутинних кроків. Питання лише в тому, який інструмент буде найбільш підходящим та зручним, щоб допомогти розробнику вносити інновації та креативність в макет.
Keywords: створення інтерфейсу; додаток UI/UX