Електронний цифровий підпис на основі λ-координат - Назарук, Р. Р. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – алгоритми ЕЦП в групах точок ЕК над полем GF(2m). Предмет дослідження – представлення точок ЕК в λ-координатах. Основним завданням роботи є дослідження представлення точок в λ-координатах, та порівняння ефективності реалізації формування й перевірки цифрового підпису згідно з ДСТУ 4145 в λ-координатах та проективних координатах Лопеза-Дахаба над розширеним двійковим полем
Keywords: електроний цифровий підпис; еліптичні криві; операції над точками ЕК; λ-координати