Дослідження методів аналізу даних та їх застосування у системі банківського фінансового менеджменту - Новосельцев, І. І. (My University, 2024)
Метою є проведення дослідження застосування методів аналізу даних у сучасних фінансових системах банківського менеджменту та оцінка їх ефективності. Методи розробки базуються на середовищі розробки СКБД PostgreSQL Server, середовище розробки Intelij Idea, технології Java (Spring framework), Python, React.js.
Keywords: аналіз даних; банк; фінансовий менеджмент; python