Сутність виробничої функції трудового права України - Черкунов, О. В. (Видавництво Міжнародного гуманітарного університету, 2019)
Стаття присвячена розкриттю сутності виробничої функції трудового права України. Розглянуто та проаналізовано різні підходи вчених щодо вказаного питання. Зауважено на тому, що трудове право еволюціонує, відповідно, змінюється змістовне наповнення його виробничої функції. У підсумку зазначено, що наведені позиції науковців відображають різні сторони досліджуваної функції. Статья посвящена раскрытию сущности производственной функции трудового права Украины. Рассмотрены и проанализированы различные подходы ученых по указанному вопросу. Замечено, что трудовое право эволюционирует и, соответственно, меняется содержательное наполнение его производственной функции. В итоге указано, что приведенные точки зрения ученых отражают различные стороны исследуемой функции. The article is dedicated to disclosing the essence of the production function of employment law in Ukraine. Various approaches of scientists regarding this matter have been considered and analyzed. It is mentioned that the employment law evolves and, respectively, the substantive content of its production function also modifies. Eventually, it is pointed that the presented scientists’ standpoints reflect various dimensions of the examined function.
Сущность производственной функции трудового права Украины
The nature of the production function of employment law in Ukraine
Keywords: виробнича функція; трудове право; production function; employment law