Моделювання та оптимізація процесів безпечної та відмовостійкої маршрутизації в телекомунікаційних мережах - Лемешко, О. В.; Єременко, О. С.; Євдокименко, М. О.; Шаповалова, А. С.; Слейман, Батуль (ХНУРЕ, 2022)
Монографія присвячена розв’язанню задач, пов’язаних із розробленням математичних моделей для оптимізації процесів безпечної та відмовостійкої маршрутизації, які б слугували подальшою теоретичною основою перспективних протоколів маршрутизації та технологічних засобів управління трафіком у традиційних та програмно-конфігурованих телекомунікаційних мережах. Робота призначена для науково-педагогічних працівників, зокрема магістрантів, аспірантів і докторантів, які працюють у галузі телекомунікацій та мережної безпеки.
Keywords: мережна безпека; безпечна та відмовостійка маршрутизація; телекомунікаційні мережі