Розробка фірмового стилю для манікюрного салону - Стобецька, О. О. (My University, 2023)
Метою даної кваліфікаційної роботи є розробка фірмового стилю для манікюрного салону «Cure» та проєктування продукції з використанням елементів фірмового стилю. Об’єкт дослідження – процес розробки фірмового стилю та його носіїв, технологічні процеси виготовлення фірмової поліграфічної продукції. У даній роботі проаналізовано особливості брендування салонів краси, розроблено фірмовий стиль для манікюрного салону «Cure», а також зроблено його брендування, розроблено макети продукції з елементами фірмового стилю. Для реалізації проєктів фірмової продукції в роботі розроблено технологічні схеми виготовлення носіїв фірмового стилю ; обґрунтовано вибір поліграфічного обладнання, обрано та розраховано матеріали для виготовлення фірмової продукції. Також здійснено економічне обґрунтування розробки, розраховано собівартість та ціну для кожного вид у продукції.
Keywords: манікюрний салон; реклама