Забезпечення якості вогнегасників - Шульц, Б. О. (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі було розглянуто процедури забезпечення якості вогнегасників вуглекислотних. Проаналізовано сучасний стан нормативно правової бази забезпечення випробувань вогнегасників вуглекислотних. Запропоновано програму випробувань вогнегасників вуглекслотних з урахованням особливостей марки вогнегасників. Запропоновано метрологічне забезпечення для здійснення вимірювань, контролю та випробувань вогнегасників вуглекислотних згідно запропонованій програмі випробувань. Виконано оцінку невизначеностей вимірювань що здійснюються під випобувань вогнегасників вуглекислотних. Розгляното питання веріфікаціїї випробувального обладнання.
Keywords: вогнегасник; випробування вогнегасників