Бездротова мережа як засіб зв’язку для пристоїв медичного інтернету речей - Чеботарьова, Д. В.; Юр’єв, Я. В. (ФОП Петров В. В., 2021)
Метою доповіді є застосування бездротових мереж для пристроїв медичного інтернету речей. Пропонується використання різноманітних «розумних» пристроїв та датчиків для пацієнтів, які можуть на відстані вести моніторинг необхідних параметрів стану здоров’я і сповіщати лікаря про небажані зміни.
Keywords: Medical Internet of Things; стільникова мережа; маршрутизатор; бездротовий зв'язок