Роль мікроанімації у підвищенні якості взаємодії користувача з інтерфейсом - Крячко, М. О.; Шипова, М. К. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
Розглянуто поняття мікроанімацій у вебдизайні та їхню роль у покращенні взаємодії користувача з інтерфейсом. Визначено їхні основні функції, типи та сфери застосування. Наведено приклади реального використання мікроанімацій у популярних вебресурсах та мобільних застосунках. Окреслено принципи їх правильного впровадження для досягнення високого рівня юзабіліті та позитивного користувацького досвіду.
Keywords: інтерфейс; анімація