Розробка методики розрахунку інформаційних ризиків підприємства - Золотарьов, В. А.; Спєсівцева, А. С. (ФОП Петров В. В., 2021)
Метою доповіді є визначення та оцінювання ризиків інформаційній безпеці для типової розподіленої інфокомунікаційної мережі підприємства.
Keywords: резервне копіювання; міжмережне екранування; несанкціонований доступ