Проектування дизайну інтерфейсу сайту для системи верифікації електронних документів на базі блокчейн-мережі - Ткаченко, В. П.; Турбініна, О. І. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У цій роботі розглядається процес проектування дизайну інтерфейсу сайту, що забезпечує користувачам можливість перевірки справжності електронних документів за допомогою блокчейн-технологій. Запропоноване рішення спрямоване на підвищення прозорості, надійності та зручності користування системами перевірки цифрових документів, що є актуальним у сфері електронного урядування, освіти, бізнесу і права.
Keywords: блокчейн-технології; дизайн інтерфейсу сайту