Розробка мобільного застосунку для аналізу впливу медіа контенту на емоційний стан користувача - Мамонтов, М. С. (My University, 2025)
Для досягнення поставленої мети було розроблено мобільний застосунок із використанням технологій Kotlin, Jetpack Compose, архітектури MVVM та впроваджено інтеграцію з хмарними сервісами Firebase Remote Config та Firebase Realtime Database. Методи дослідження включали кореляційний та дисперсійний аналіз для виявлення зв’язків між медіа контентом і відповідями користувачів. Результати роботи включають розроблений функціонал для реєстрації користувачів, збору даних про емоційний стан до та після перегляду контенту, а також структурування цих даних для подальшого аналізу. Новизна роботи полягає у створенні динамічного механізму обробки опитувань, що адаптується до конфігурацій, збережених у Firebase Remote Config.
Keywords: дисперсійний аналіз; емоційний стан; кореляційний аналіз; медіа контент