Веб-додаток для отримання рекомендацій щодо одягу на основі поточних погодних умов за допомогою штучного інтелекту - Васильченко, А. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка та впровадження вебдодатку з підтримкою PWA-функціональності, який формує поради щодо одягу, адаптовані до локації користувача, погодних показників та типу активності. Методи дослідження включають аналіз технічних рішень аналогічних систем, використання бібліотек React і Mantine, організацію архітектури клієнт-сервер за допомогою RTK Query та реалізацію серверної логіки на Google Cloud Functions з інтеграцією зовнішніх API. Результатом роботи став повнофункціональний додаток, що поєднує сучасні хмарні сервіси, базу даних Firestore та модель GPT для генерації текстових порад, які можуть бути використані у практиці розробки погодних додатків нового покоління.
Keywords: PWA-функціональність; поради щодо одягу; одяг