Дослідження методів та засобів розробки веб-застосувань для програмної реалізації веб-сервісу щодо проведення міських квестів - Зубрєва, Д. Ю. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є технології розробки веб-застосувань з використання мап на прикладі веб-сервісу щодо проведення міських квестів. Метою роботи є розглянення існуючих технологій розробки клієнтських додатків, а також розробка та реалізація веб-сервісу щодо проведення міських квестів. Методи розробки базуються на фреймворку Angular, бібліотеках React та Vue.js, фреймворку Asp.Net Web Api [1], бібліотеках Leaflet.js та OpenLayers, базі даних MsSql , середовищі розробки Visual Studio та Visual Studio Code. Результатом роботи є розробка та реалізація веб-сервісу з використанням трьох різних клієнтських технологій, аналіз їх ефективності та їх порівняння.
Keywords: клієнт-серверна взаємодія; мапа; клієнтські фреймворки; квести