Особливості договірного забезпечення обігу біотехнологій в Україні - Бочкова, І. І. (Право, 2014)
Стаття присвячена аналізу особливостей договірного забезпечення обігу біотехнологій в Україні. Розглянуто питання визначення істотних умов для таких договорів та наведено їх класифікацію. // The article is devoted to the analysis of the peculiarities of contractual provision of biotechnology circulation in Ukraine. The issue of determining the essential conditions for such agreements is considered and their classification is given.
Keywords: біотехнології; обіг біотехнологій; функції господарського договору; істотні умови договору; biotechnology; circulation of biotechnology; functions of the economic agreement; essential terms of the contract