Організаційно-правові форми господарюючих суб’єктів як інструмент забезпечення підприємницької діяльності - Борисов, І. В. (Право, 2019)
Автором аналізується сутність форм підприємництва у співвідношенні з організаційно-правовими формами господарюючих суб’єктів. Розглянуто проблему вибору оптимальної організаційно-правової форми функціонування господарюючих суб’єктів на прикладі окремих сфер підприємницької діяльності та проведений аналіз цих форм. // The author analyzes the essence of forms of entrepreneurship in relation to the organizational and legal forms of economic entities. The problem of choosing the optimal organizational and legal form of functioning of economic entities on the example of certain areas of business activity is analyzed and the analysis of these forms is carried out.
Keywords: форма підприємництва; господарюючий суб’єкт; юридична особа; організаційно-правова форма; фермерське господарство; товариство з обмеженою відповідальністю; form of entrepreneurship; business entity; legal entity; organizational and legal form; farm; limited liability company