Нейромережеві системи автоматизації моніторингу технічного стану бортових систем авіаційного транспорту - Владов, С. І. (Новабук, 2022)
У третьому розділі монографії визначено характерні особливості інтелектуальної нейромережевої системи автоматизації моніторингу та управління експлуатацією технічного стану авіаційних двигунів вертольотів, а також окреслено можливості використання інтелектуальних технологій для вирішення комплексних задач у польотних режимах.
Keywords: авіаційні двигуни; моніторинг технічного стану; багатокритеріальна оптимізація; нейромережева модель