Про актуальність зворотного зв’язку в дистанційній освіті - Ткаченко, В. П.; Бізюк, А. В.; Бізюк, В. В. (Вид-во «Політехніка», 2020)
Навчання передбачає взаємодію викладача і студента. Саме викладач, виступаючи інтерпретатором знань, вносить в процес навчання емоційне забарвлення, реалізує зворотний зв'язок і занеобхідності може провести коригування процесу навчання студента.
Keywords: навчання студента; взаємодія викладача і студента