Вибір вимірювального майданчика для випробувань елементів захисту інформації - Белокурський, Ю. П.; Горбов, О. М.; Іохов, О. Ю.; Козлов, В. Є.; Лишенко, В. В.; Щербина, О. О. (Академія внутрішніх військ МВС України, 2015)
Вибір вимірювального майданчика для випробувань елементів захисту інформації.
Keywords: вибір вимірювального майданчика; майданчик для випробувань; випробування елементів захисту; елементи захисту; захист інформації