Формування діагностичного простору інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства - Полозова, Т. В. (Aspekt Publishing of Budget Printing Center, 2015)
Запропонований у даній роботі підхід до формування діагностичного простору І-ІСП дозволяє визначити критерії і показники з метою позиціонування рівня І-ІСП досліджуваного підприємства у конкурентному просторі та здійснити кількісну ідентифікацію стану І-ІСП у часі.
Keywords: інноваційно-інвестиційна спроможность підприємства; діагностика інноваційно-інвестиційної спроможності підприємства; шкала Харрингтона