Соціальні сервіси для миттєвого створення інтерактивних публікацій в Інтернеті - Влащенко, Л. Г.; Міхнова, Т. Ю. (Центр. наук. б-ка, 2014)
У статті розкриваються основні поняття і терміни означеної теми; розглядаються питання використання інтерактивних методів у роботі бібліотеки вищого навчального закладу; систематизовані переваги та недоліки Інтернет-сервісів.
Keywords: інтерактивні методи; переваги інтерактивних публікацій; електронна презентація; бібліотеки вищих навчальних закладів