Аналіз засобів та елементів для розробки біоелектричного протезу руки - Максименко, К. С. (ХНУРЕ, 2018)
У статті розглянуті типи протезів верхніх кінцівок, та структура біонічного протезу. Метою роботи є створення макета біонічного протеза руки людини, що дозволяє частково відшкодовувати функції втраченої кінцівки.
Keywords: SolidWorks; мікроконтролер; ЕКГ; міо датчики; серводвигун; біонічний протез