Система дистанційного аналізу теплових властивостей технічних об'єктів – програмна частина - Сухов, В. О. (My University, 2020)
В магістерській атестаційній роботі досліджено процес аналізу теплових властивостей об'єктів. Для цього було проведено аналіз існуючих засобів теплового аналізу. Була розроблена програма аналізу теплових властивостей об'єктів, при цьому програма здатна виявляти що за об'єкт знаходиться у робочій зоні камери. Для визначення трудомісткості роботи було проведено необхідні розрахунки, що наведені у розділі охорони праці. Результати магістерської атестаційної роботи було апробовано у доповіді на спеціалізованій конференції
Keywords: система теплового вимірювання; обробка теплового зображення