Конспект лекцій з дисципліни "Основи дискретної математики" Розділ "Комбінаторика" - Білоус, Н. В.; Шубін, І. Ю. (ХТУРЕ, 1998)
Конспект лекцій з дисципліни "Основи дискретної математики" Розділ "Комбінаторика" для студентів спеціальностей "Програмне забезпечення автоматизованих систем", "Інтелектуальні системи прийняття рішень"
Keywords: основи дискретної математики; комбінаторика