Дослідження можливостей інфографіки для інтерфейсу мобільних додатків - Майборода, Д. Є. (My University, 2021)
Метою даної атестаційної роботи є підвищення якості мобільних додатків, контентом яких є відображувані дані.
Keywords: інфографіка; анімація