Комп’ютерний комплекс для адаптивної електростимуляції з урахуванням даних артроскопії - Прасол, І. В.; Семенець, В. В.; Дацок, О. М. (НТУ «ХПІ», 2025)
В роботі розглянуто особливості побудови біотехнічного комплексу електростимуляції м'язів людини. Вибір сигналів здійснюється з урахуванням індивідуального стану нервово-м'язового апарату. Комплекс дозволяє контролювати ефективність реабілітаційних процедур за рахунок реєстрації сигналу електроміограми, узгодження параметрів сигналу електростимуляції з характеристиками мускулатури, а також із даними діагностичної артроскопії (АС).
Keywords: електростимуляції м'язів; реєстрація сигналу; артроскопія