Автоматизація технології управління виробничим процесом за допомогою мобільних додатків - Сезонова, І. К.; Андрусишин, М. Р. (ХНУРЕ, 2019)
Застосування мобільних додатків для доступу до оперативних даних і бізнес-інформації є важливим аспектом модернізації та підвищення ефективні виробничих процесів. Застосування мобільних додатків дозволяє оперативно усувати виникаючі проблеми і не допускати їх повторного виникнення, своєчасно приймати обґрунтовані рішення, вживати попереджувальні заходи щодо вирішення технологічних проблем.
Keywords: мобільні додатки; реальний час; бізнес-інформація; виробничий процес; технологія управління