Інтелектуальна система управління зовнішнім освітленням - Матченко, В. С. (My University, 2020)
Метою даної атестаційної роботи є ознайомлення з корельованою колірною температурою та розробка пристрою керування освітленням та його реалізація на базі плати Arduino. Розглядаються дослідження щодо впливу колірної температури на людину та різновиди ≪розумних ламп≫ на ринку. Для реалізації пристрою запропоновано використовувати плату з мікроконтролером Arduino Nano, розглянуті основні переваги даної плати. Програму для мікроконтролеру написано на мові Wiring, яка перетворюється в програму на мові C/C++. Отримані результати демонструють коректність роботи всієї моделі в цілому
Keywords: колірна температура; "розумна лампа"; мікроконтролер; arduino; bluetooth модуль