Особливості технології виготовлення фотокуба - Цигічко, М. М.; Чеботарьова, І. Б. (ХНУРЕ, 2020)
У роботі розглянуті особливості проектування і виготовлення сувенірної продукції – фотокуба. Розроблено технологію, яка дозволяє автоматизувати деякі технологічні операції і зробити технологію виготовлення фотокуба можливою для друкарень
Keywords: сувенірна продукція; обробка зображень