Дослідження методів моделювання інформаційного пошуку за допомогою лінгвістичних автоматів - Бєлінський, Г. А. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є розробка методів моделювання інформаційного пошуку, зокрема використання лінгвістичних автоматів для покращення ефективності цього процесу. Мета моєї роботи полягає в створенні алгоритмів та програмного забезпечення, яке базується на лінгвістичних автоматах, з метою оптимізації інформаційного пошуку. Окрім того, вивчається можливість адаптації цих методів для різних варіацій задач пошуку та визначення найбільш ефективних стратегій використання лінгвістичних автоматів у даному контексті.
Keywords: інформаційний пошук; лінгвістичний автомат