Розроблення концепт макету малогабаритного мобільного робота підвищеної прохідності - Єфімік, Є. (ХНУРЕ, 2023)
Дана стаття спрямована на розробку концепту макету малогабаритного мобільного робота підвищеної прохідності для роботи в складних умовах. В ході дослідження було проведено порівняний аналіз типів ходових систем для малогабаритних мобільних роботів. Що дозволило обрати за базу комбіновану ходову систему. Виходячи з цього було запропоновано концепт реалізації комбінованої схеми системи ходової для малогабаритного мобільного робота, що по задумці автора дає можливість покращити прохідність в складних умовах.
Keywords: малогабаритні мобільні роботи; комбінована ходова система; прохідність