Програмна модель тестування проуктивності систем реального часу - Ляшенко, Г. Є.; Ляшенко, О. С.; Гончаренко, Д. А. (ФОП Петров В. В., 2021)
Мета доповіді - аналіз існуючих систем, з точки зору факторів ,які впливають на роботу великомасштабних систем реального часу.
Keywords: модель тестування проуктивності; проуктивність систем реального часу