Веб-застосунок інтернет-магазину побутової техніки - Шум, Д. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка веб-застосунку для організації інтернет-магазину з продажу побутової техніки, що забезпечує автоматизовану взаємодію між покупцем і продавцем. У ході виконання роботи розроблено веб-додаток, що дозволяє здійснювати реєстрацію та авторизацію користувачів, перегляд каталогу товарів, пошук і фільтрацію продукції, оформлення замовлень, управління кошиком, перегляд історії покупок. Функціональність реалізовано на основі Java Spring Boot з використанням шаблонів JSP і бібліотеки JSTL. Для захисту даних і організації доступу до різних функцій застосовано Spring Security. Робота з базою даних реалізована за допомогою ORM-технології JPA/Hibernate у зв’язці з реляційною СУБД MySQL. Інтерфейс користувача створено з використанням CSS-фреймворку Bootstrap, що забезпечує адаптивність і зручність на різних пристроях. У роботі детально розглянуто архітектуру системи, побудовану за шаблоном MVC, реалізацію бізнес-логіки, проєктування структури бази даних та ER-діаграму. Впроваджено модулі захисту персональних даних, автентифікації користувачів, а також інтеграцію з платіжною системою LiqPay для реалізації онлайн-оплати. Застосунок підтримує розмежування ролей між адміністраторами та звичайними користувачами.
Web Application for an Online Home Appliance Store
Keywords: інтернет-магазин; побутова техніка; Spring Boot; Spring Security; Bootstrap