Створення SPA "Фільмотека" з застосуванням сучасного JS фреймворку та API - Волобуєв, А. О. (My University, 2024)
У представленому проєкті була створена онлайн-платформа "Фільмотека", що дозволяє користувачам знаходити та зберігати інформацію про фільми. Реалізовано можливість перегляду списку фільмів з детальною інформацією, такою як назва, рік випуску, жанр та рейтинг. Користувачі можуть використовувати функцію пошуку для зручного відбору фільмів за певними критеріями. Додатково впроваджено можливість додавати обрані фільми до особистої бібліотеки для майбутнього доступу. Крім того, користувачі можуть оцінювати фільми та залишати коментарі, створюючи активну спільноту обговорення фільмів. Для зручності надано можливість перегляду трейлерів та інших мультимедійних матеріалів для кожного фільму, якщо вони доступні. Проєкт "Фільмотека" має на меті забезпечити користувачам зручний інструмент для знаходження та зберігання інформації про фільми.
Keywords: електронне видання; модульна сітка; верстка сайту; навігація видання