Лазерна інформаційно-вимірювальна система з розширеними можливостями - Коломійцев, О. В.; Альошин, Г. В.; Борисенко, О. В.; Васильєв, Д. Г.; Максюта, Д. В.; Осієвський, С. В.; Очкуренко, О. В.; Рубан, І. В.; Сачук, І. І.; Хударковський, К. І. (Укрпатент, 2011)
Лазерна інформаційно-вимірювальна система з розширеними можливостями містить приймально-передавальну апаратуру (ПРМ-ПРД А), вимірювальний блок, який складається з пристрою формування каналів, пристрою формування сигналів, пристроїв формування сигналів похибки, виконавчих механізмів по кутах азимута і місця, вимірювальних каналів похилої дальності R, радіальної швидкості R', кутів азимута α і місця β, кутових швидкостей α' і β'. Після ПРМ-ПРД А замість багатофункціонального інформаційного блока введено інформаційний блок з розширеними можливостями.
Keywords: лазерна система