Моделювання процесів лазерного гартування вуглецевих інструментальних сталей - Косяченко, М. А. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження – моделювання процесів лазерного гартування вуглецевих інструментальних сталей. Метою кваліфікаційної роботи є аналіз сучасного стану наукових досліджень та практичних розробок у галузі моделювання процесів лазерного гартування вуглецевих інструментальних сталей, виявлення існуючих підходів, моделей, методів розрахунку, а також перспектив подальшого розвитку цієї технології.
Keywords: аналітичний огляд; лазерне гартування; волоконний лазер; вуглецева сталь