Особливості створення анімованого тривимірного персонажу - Гаманець, Є. О.; Дейнеко, Ж. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Зовсім недавно тривимірна графіка була чимось недосяжним та потребувала дуже багато ресурсів. Але сьогодні звичайною статичною моделлю вже нікого не здивуєш, натомість анімований персонаж може вдихнути життя в будь-яку сцену та наповнити її сенсом. В даній роботі пропонується розглянути особливості створення анімованого тривимірного персонажу та подальше його використання у ролику.
Keywords: анімація; персонаж