Інтелектуальна рекомендаційна система сумісності між учасниками освітньої діяльності при персоналізованому навчанні - Коваленко, М. О. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження методів та засобів для оцінки сумісності між учасниками освітньої діяльності при персоналізованому процесі навчання з використанням нейромереж, а також розробка елементів інтелектуальної рекомендаційної системи визначення сумісності між учасниками освітньої діяльності. Перевагами використання нейронних мереж є можливість аналізу великої кількості ознак, що впливають на сумісність. Це дозволяє розробити рекомендаційні системи та передбачити сумісність з використанням складних взаємозв'язків між різними характеристиками учасників освітньої діяльності. Цей підхід може сприяти покращенню навчання та підвищенню ефективності від навчального процесу.
Keywords: інтелектуальна рекомендаційна система; нейронна мережа; сумісність; освітній процес; учень; студент; викладач