Архітектура спеціалізованого процесора для розпізнавання шкідливих загроз - Нестеренко, М. І. (My University, 2025)
Тематика роботи стосується питань створення архітектури спеціалізованого процесору для паралельного моделювання та розпізнавання шкідливих загроз у потоках великих даних на основі моделей, метрик та технологій комп’ютингу кіберзахисту. В роботі розглянуто стан технологій; аналіз сучасних публікацій, актуальні моделі, методи, метрики та технології комп’ютингу кіберзахисту, розробка архітектури спеціалізованого процесору для паралельного моделювання та розпізнавання шкідливих загроз у потоках великих даних.
Keywords: кіберзахист; аналіз сучасних публікацій; розпізнавання шкідливих загроз