Розробка дизайну мобільного додатку «OnlyPets» - Бредун, Д. Д. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи бакалавра – проектування найбільш зручного та корисного для користувачів додатку «OnlyPets», розробка інтуїтивно зрозумілого (user friendly) шляху для обміну контентом про домашніх тварин, а також створення мобільного додатку, який допоможе побудувати імідж платформи як надійної, доступної та підтримуючої в будь який момент. У бакалаврській роботі було проведено аналітичний огляд літератури та досягнень у сфері мобільних додатків, щоб підготуватись та зануритись у тему розробки. Проаналізовано цільову аудиторію та проведено UX дослідження для розуміння потреб і проблем користувачів. На основі отриманих результатів було розроблено та спроектовано макет додатку «OnlyPets» у Figma. Також здійснено економічне обґрунтування проекту, розраховано собівартість та ціну розробки, прибуток, зарплати та інші витрати на створення додатку.
Keywords: монетизація; гейміфікація