Дослідження методів генерації 3D зображень на основі 2D зображень - Паршикова, Л. В. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження – процес генерації тривимірних зображень (3D моделей) на основі двовимірних зображень (2D входів). Предмет дослідження – методи та моделі реконструкції 3D форми із використанням традиційних алгоритмів комп’ютерного зору та технологій глибокого навчання. Мета роботи – дослідити, класифікувати та порівняти сучасні методи генерації 3D зображень на основі 2D зображень, а також реалізувати експериментальну модель на основі згорткової нейронної мережі для реконструкції 3D форми об’єкта.
Keywords: генерація 3D зображень; 2D зображення