Дослідження впливу фірмового стилю на сприйняття наукових заходів - Буркун, А. В. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження впливу фірмового стилю на сприйняття наукових заходів цільовою аудиторією та формування рекомендацій щодо створення ефективної візуальної ідентичності наукових подій.Об’єктом дослідження є процес сприйняття наукових заходів аудиторією.Предметом дослідження є елементи фірмового стилю та їх вплив на формування іміджу і візуального образу наукових заходів.У межах даного дослідження проаналізовано теоретичні основи фірмового стилю та візуальної комунікації, здійснено огляд предметної області та сучасних підходів до оформлення наукових заходів. Розроблено технологічний підхід до формування концепції фірмового стилю та описано процес формування візуального оформлення наукової події. У рамках експериментальної частини проведено дослідження впливу фірмового стилю на сприйняття наукових заходів та здійснено аналіз отриманих результатів.У роботі також виконано економічне обґрунтування проведених досліджень та доведено доцільність застосування системного фірмо вого стилю для підвищення ефективності візуального представлення наукових заходів.
Keywords: наукові заходи; фірмовий стиль