Вибір керуючих впливів на основі оперативної ідентифікації технологічного об'єкту - Макаренко, Г. С.; Стародубцев, М. Г.; Шибанов, С. В. (My University, 2025)
У рамках вирішення задач управління ТП отримали подальший розвиток теорія нечітких множин і теорія прийняття рішень. Розроблено теоретичні основи управління ТП виробництва РЕА в умовах невизначеності, що включають методи ідентифікації технологічних об’єктів та вибору оптимальних керуючих впливів.
Keywords: управління ТП; керуючі впливи; оперативна ідентифікація; технологічний об’єкт; невизначеність умов