Проблеми та перспективи розвитку малого підприємництва в Україні - Дика, С. А.; Шовкопляс, Г. М. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Наукова робота присвячена дослідженню перспектив розвитку малого підприємництва на території нашої держави. Виокремлення перешкод ефективного розвитку. А також порівнянню національного та міжнародного досвіду у цій сфері. З урахуванням дослідженого підбито підсумки та запропоновані шляхи вдосконалення розвитку малого підприємництва в Україні. // The scientific work is devoted to the study of prospects for the development of small business in our country. Identification of obstacles to effective development. As well as comparing national and international experience in this area. Taking into account the studied summarizing and proposed ways to improve the development of small enterprise in Ukraine.
Keywords: мале підприємництво; розвиток малого бізнесу; підтримка держави; small enterprise; small business development; state support