Дослідження алгоритмів оптимізації пошуку туристичних подорожей в умовах карантину - Кирєєва, І. О. (My University, 2021)
Об’єктом дослідження є задача прийняття рішення на основі багатокритеріального вибору для обирання туристичної мандрівки в умовах карантину. Метою роботи є дослідження методів вирішення задачі багатокритеріального вибору на основі вибору туристичної мандрівки, дослідження методів нормалізації критеріїв та розробка програмного додатку для ранжування туристичних подорожей. Методи розробки базуються на таких технологіях, як фреймворк .NET, C#, Angular 9. В результаті роботи було проаналізовано методи пошуку кращої альтернативи за заданими критеріями, методи нормалізації для критеріїв та пріоритетів, а також спроектовано систему для ранжування туристичних подорожей, яка має клієнт-серверну архітектуру та спілкується з сторонніми додатками для отримання інформації про подорожі за допомогою архітектури REST.
Keywords: багатокритеріальна оптимізація; клієнт-серверна архітектура; туристична подорож