Модель та засоби системи збору та аналізу даних про захищеність програмно-апаратних платформ - Вараксв, А. А. (My University, 2019)
Метою атестаційної роботи є аналіз систем моніторингу подій безпеки. У ході виконання атестаційної роботи були виявлені найбільш ефективні архітектури системи, проаналізовано методи і алгоритми оперативного автоматичного виявлення і аналізу нових даних подій безпеки. Було виконано налаштування параметрів системи для реєстрації та аналізу всіх подій для підприємства «Борей». Розроблено блок для збору даних, які спочатку не підтримувалися системою.
Model and Means of Data Collection and Analysis on Hardware and Software Platforms Protection
Keywords: інформаційні технології; системи моніторингу подій інформаційної безпеки; інформаційна безпека; агент-сервер БД; фільтрація; агрегація; кореляція; приоритезація