Використання програмних засобів при вивченні методів математичної фізики в біології та медицині - Скляр, О. І.; Лінник, О. В. (ПДТУ, 2019)
Розглянуто використання програмних засобів для отримання аналітичного розв’язку задач математичної фізики в медицині та біології є доцільним для навчального процесу та дослідницької діяльності та може застосовуватись при моделюванні явищ та процесів в різних галузях біомедичної інженерії. Це дозволяє створювати математичні моделі біофізичних явищ та вивчати вплив різних початкових і граничних умов.
Keywords: засіб програмний; розв’язок аналітичний; математична фізика; модель фізико-математична; медицина; біологія